Post by quemobitmuwho on Feb 9, 2022 18:28:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
Volite ovu igru! Ali vaša ažuriranja za posljednja 2 mjeseca su grozna!
Nakon nedavnog ažuriranja čekate 4 sata na auto za ugostiteljstvo. Ovo sada postaje dosadno ako moram čekati 4 sata. Molim vas učinite nešto po tom pitanju prije nego što mi dosadi i izbrišem igru. To je vrlo zarazna igra, ali bilo bi lijepo kada bismo mogli slati osobne poruke prijateljima. Ako biste se mogli pobrinuti za to, bit ćete vrlo sretni. Jer smo nekoga greškom izbacili i želimo da nam se taj prijatelj vrati, ali nema načina da to kažemo toj osobi.
Ovo je prilično zabavna igra, ali moj jedini problem s ovom igrom bi bio da je teško zaraditi stvari. Morate učiniti toliko puno, a za tako malo. Usavršavam razinu i dobivam samo 5-10 CL dolara. Jednostavno je teško nabaviti te stvari. Zajedno s pravim sastojcima. Rijetko je nabaviti borovnice ili neke druge sastojke za izradu svojih "umaka" za ubrzavanje kuhanja hrane. Dakle, ja bih to više ocijenio, ali počinje se osjećati manje kao igra, a više kao posao. Želim da bude zabavno. Ne na radnom mjestu.
Volim ovo igrati, ali nadam se više novčića i dizajna
divno. Obožavam ovu igru😆...... Mislim da vrijeme na slavnoj osobi treba malo promijeniti.......
Igram GODINAMA. Igra više nije zabavna. U osnovi morate koristiti sav svoj Cafe Cash i sve svoje umake samo za posebne događaje ili turnire. Nema više zabave.
Igra je ok. Igram je kad nemam što drugo raditi ili ne mogu spavati. Za mene je potrebno predugo da se sve podigne na nivo, VIP osobama se rijetko sviđa što napravite, a proširiti svoj kafić je još teže! Morate proći previše da biste dobili predmete kao što su zlatni prst ili palac gore. Kako je ova igra postavljena, možete je jako brzo umoriti!!!
Kada sam počeo igrati ovu igru, smatrao sam je vrlo ugodnim; međutim, to više nije slučaj, jer s vrlo čestim ažuriranjima postaje sve manje i manje ugodno jer programeri sve otežavaju, kao i s najnovijim ažuriranjem koje je smiješno otežalo dobivanje nagrada za ukrašavanje. Nema više kucanja energije kada niste u igri i sada daje samo 1 energiju svake 2 minute...... STVARNO RJEŠNJENO
Jako mi se svidjela ova igra, do sada su povećanje cijena korisnih artikala i proširenja kafića apsolutno smiješni. Ako niste od onih koji koriste pravi novac za napredovanje u igri, ovo više nije igra za igranje. Nekada je bilo tako lako, ali pohlepa je završila.
Cafeland - World Kitchen Simulatsioonmängud gjag
Ova igra ubija vrijeme, nadamo se da se neće povećavati pored prostora i kuhinjskog stroja, a također i hrane čak i sastojaka. Nadajući se da ću to učiniti, da će ovu igru više voljeti i drugi igrači.
Animacija za naljepnice za zabavu je jako spora... Samo otvaranje oduzima vrijeme. Učinite to brže Također, frustrirajuće je što ne mogu tapkati slavnu osobu tijekom zabave, sranje je što moram čekati da zabava završi, što dugo traje.
Cafeland - レストランゲーム シミュレーション vjzl
igru nikad bolju nisam vidjela super je i kul instaliraj te je odmah!
Cafeland - Restaurantspiel Simulation jbql
Neprestano unose promjene u igru koja ju je nekada činila zabavnom. Sada se to pretvorilo u borbu.
Ova aplikacija tako često kvari! Kad sam htio kupiti nešto, igra se sama isključila. Kupci ne dolaze u kafić i ima dosta kvarova. Upravo sam ažurirao, ali ažuriranje je bilo stvarno beskorisno. Prije je bila tako zabavna igra, ali više nije.
igricaje superrrrrrrrrrrrrrrrr
Zašto ova igra nema ništa o Božiću? Kao pločice, tapete ili vaš blagajnik i kuhar.
najbolja🙌
Volim ovu igru, ali sada ažuriranje, ne mogu tražiti pomoć za prijatelje u zadatku. Zašto?
Postaje preteško igrati igru sa svim promjenama i ažuriranjima. 4 sata za ugostiteljski kamion. Dish qty se udvostručio/utrostručio, nema dovoljno mogućnosti za prikupljanje bonova za naplatu artikala u restoranu.... Uživao sam u ovim igrama, ali ne planirajte ulagati samo da biste se igrali. Klub propada.....
To je super mala igrica za igranje, ali količina poslova koje morate obaviti postaje ogromna, ali osim toga sviđa mi se 👌🏾
Cafeland - World Kitchen Simulácie jlbn
Zašto se kaže da moram ponovo pokrenuti igru??? Ponovo pokreni igru bez gubitka mog napretka molim
Ovu igricu igram već duže vrijeme. Tako sam razočaran nekim od ovih promjena. Imam 1 izazov, prije sam ih imao nekoliko, a jedan zadatak je kupiti 92 podne dekoracije. Stvarno? A morate pozvati 17 poznatih osoba...onda povećavate troškove !! Ne daje se $ tijekom zabava? Dodatno platiti za catering i dbl iznose? Nažalost, obeshrabrujete vjerne igrače.
Pharoah's Tomb i Hippie Convoy zabave imaju greške! Broj se ne povećava..
Volio bih da nam sada ne treba toliko kartica za proširenje plus nedostaje mi samo polovica za izgradnju proširenja
Cool
Ne razumijem potrebu za ažuriranjem igre svaki drugi tjedan, zauzima sav prostor na mom telefonu. Također, kada govorimo o ažuriranjima, broj veleprodajnih umaka koje moramo potrošiti za prodaju nije pošten. Puno stvari je bilo bolje kao prije..
Volim ovu igru. Stvara ovisnost.. možete se kretati vlastitim tempom ili u klupskom okruženju s natjecanjem.
Volite ovu igru. Bez reklama!! bravo
Nisam je još igrao, ali izgleda dobro😄
Sviđa mi se igra, ali ne mogu dobiti dovoljno karata za otvaranje. Kutije ili ih izgraditi. I zlatne karte. Neću više igrati galota. Morao sam se odjaviti sada ne mogu se vratiti na svoju igru grrrr.......zašto moji zadaci ne idu prema turniru
Najbolji
Izvrsna aplikacija za zabavu satima... ODLIČNA igra kuhanja, svidjet će vam se!
Lijepo što si napravio sjajan posao, ovo je savršena igra za mene jer sam oduvijek želio biti kuhar! 💕👍
Volim ovu igru i premjestim je na mobitel nakon što igram na facebook-u, ali nažalost nakon ažuriranja ova igra postaje sve gora i skuplja za igranje, moram sve više kupovati gotovine da dovršim kutije za ugostiteljstvo i ispunim klupski izazov, stigao je ugostiteljski kamion duže nego prije i tražio više hrane za kutiju!! I kako to da prije proširenja cafea na 18x18 treba samo 3.500.000 kovanica, ali nakon ažuriranja mijenja se na 5000.000 kovanica woah!! Ljudi, želite li stvarno da igrač napusti ovu igru što prije? Razočaran sam
Super igrica samo da na festivalima daje više novčića.
Ova igra je otišla s pet zvjezdica na 2 ako je tako. Natjeraju vas da nešto zaradite, a onda će vam to uzeti mijenjajući stvari. Prešli su od najbolje igre u jednu od lošijih. Ako ne žele početi gubiti igrače, bolje im je da pokupe svoju igru i prestanu biti pohlepni.
Zadivljujuće
Mislio sam da sam pronašao igru koja će preuzeti igru Simpsons Tapped Out koju igram otkako se pojavila na androidu. Igrao sam pozorno zadnjih 6 tjedana, a zatim kao i sve pametne gaming tvrtke koje ga ažuriraju i otežavaju, nemam ništa protiv povećanja težine, ali je od ugodnog postalo dosadno u nekoliko kratkih dana. Sada je PROSINAC UPDATE DUPLIO VRIJEME POVRATAKA UGOSTITELJSKIH KAMIONA...PA SADA IGRAMO SAMO UPOLA... KAKVA PAMETNA IDEJA #IDIOTI... IGRA JE UBILA
Previše ažuriranja, što igru čini skupom. Također ažuriranja stvaraju mnoge probleme!
Bok. Strastveni sam obožavatelj vaše igre Cafeland. Igram je od posljednja 3 mjeseca, ali sada sam šokiran i tužan kada se spremam igrati. Kaže da mi je račun zabranjen, pomozite mi da to popravim. stvarno ne znam to učiniti
odlicna cista petica
U početku je igra bila super, ali nakon ažuriranja neke su stvari postale smiješno skupe. Poput ekspanzije
prije dobro
Sviđa mi se ova igra, možete li je učiniti izazovnijim? Neke dnevne, tjedne i mjesečne misije i tjedne narudžbe za dostavu na primjer za bolje nagrade.
Prilično uzrujan. Igrao sam ovu igru neprestano i godinama. Kupio sam 300/400 dolara u gotovini, slučajno sam potrošio oko 200. Ne znam ni na što sam ih potrošio.ODMAH sam napravio kartu za podršku i objasnio, pitajući mogu li uzeti natrag sve što sam slučajno kupio s dolarima i vratiti mi svoj novac. Rečeno mi je da "to nije moguće, ali s druge strane, što god da sam kupio, unaprijedilo me u igri." Sada apsolutno više ne trošite $ na ovu igru.
Dumb Ways to Die Boshqalar jehi
Ovo ažuriranje je strašno. Cafe gotovine još uvijek nedostaje na zabavama. Što će natjerati igrače da napuste ovu igru. Mini igra je glupa. Ne plaćam cafe gotovinu da igram ovu Mini igru nakon što potroše sve svoje slobodne šanse i budem u mogućnosti odabrati nagradu koju želim. Čini se i kao puno ponavljanja predmeta u kotačima i posebnim godišnjim dobima. Da mogu, dao bih mu 0 zvjezdica. 3 ažuriranja kasnije i ni jedna stvar nije popravljena. Više problema. Uskoro deinstalirati igru
Slatka i zabavna igra za prolazak vremena.
Nešto nije u redu s ovom aplikacijom. Ne mogu se prijaviti u svoj restoran. Barem bi trebala postojati neka obavijest ili mala poruka korisniku u slučaju pogreške!