Post by quemobitmuwho on Feb 9, 2022 18:44:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite all ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyszerű játék, bár kissé igazságtalan lehet, miközben megpróbál egy szintet teljesíteni. Lesz elég "tojásom" ahhoz, hogy áthárítsam az akadályomat, de valahogy beleütközöm és elveszítem a játékot. A besorolás kérdése folyamatosan előjön a játék során, és ez az egyetlen ok, amiért benyújtottam a véleményemet.
Sok a reklám
Szex játékok letöltése
Ez egy nagyon jó játék. Nagyon könnyen érthető, így könnyen át tudok lépni a szinteken. Azt kell mondanom, hogy a szintek kissé túl egyszerűek lehetnek. Esetleg hozzáadhat egy kis fűszert a szintekhez, például keményebbé teheti őket. Ettől eltekintve ez a játék 5 csillagot kap tőlem! 🌟🌟🌟🌟🌟
Nagyon szórakoztató játszani, de sok olyan hirdetés van, amiből nem tudok kilépni, pedig nem kattintottam semmire sem egy videóért. Egy hirdetés akkor is felbukkan, amikor játszom, még akkor is, amikor nem haltam meg, és nem tudok kilépni a hirdetésből.
minden szint végén kéri az alkalmazás értékelését, leállítja a játékot, amíg meg nem érkezik az értékelés megerősítése... és túl sok hirdetés. Jobb lenne egy „értékelés minket” gomb a képernyő sarkában, és félbevágná a hirdetéseket. Értem, hogy pénzt kell keresned, de a sok hirdetés csak eltolja a játékosokat
Letöltöttem ezt a játékot, mert szerintem hülyének és egy kicsit szórakoztatónak tűnt. Kiderült, hogy mindkettő, és ez egy négycsillagos értékelés lenne, ha nem lenne két hozzáadás minden második próbálkozás után. Ugyanannyi időt töltesz a kiegészítők nézegetésével, mint játékkal
Kedves Móriak! Kedves Mórra érkezô Vendégek!
A 'SQUARE BIRD' játék nagyon szép. Összességében tökéletes, de egy dologról el kell mondanom, hogy egyáltalán hogyan és hogyan lőhetjük ki ezeket a golyókat???Nagyon szép és ajánlom mindenkinek, aki tekintse meg ezt az ismertetőt a játék letöltéséhez. Egyáltalán nincsenek hirdetések, és nagyon szeretem ezt a játékot, ezért 5 csillagra értékeltem, és nagyon érdekes játszani. Amikor megnyomom a tojásokat, hogy ajándékot kapjak, mindig megkapom a legjobb jutalom. Azt hiszem, szerencsés vagyok ebben a játékban
Imádok, jó a grafika, meg minden! (Túlsok a reklám mikor wifi-vel játszok ...)
Reklámok
Nekem nagyon tetszett hogy izgalmas és hogy szuper 😅😜😋
Remek, a hirdetések egyáltalán nem rosszak. A játék egy szórakoztató dolog, amikor utazik vagy unatkozik. Összességében egy nagyszerű koncepció, és valóban addiktív. A kezelőszervek tökéletesek, csak koppintani kell. Nagyon aranyosak a grafikák. Eddig semmi gondom nem volt a játékkal.
Nagyon tetszik fantasztikus remek és persze imádom.
Square Bird פנאי tlws
Nagyon jó, de egy idő után már unalmas lesz...
ez a játék nagyon szórakoztató volt.Játssz a játékkal, hogy több madarat keress, és szintet lépj fel, de most mindezt a plusz dolgot a hirdetésekkel és az érmékkel csinálja, és ha azt szeretnéd, hogy az embereknek tetsszen a játék, ne spamezzen hirdetéseket minden szint után, az nem elég jó ahhoz, hogy valaki végigülje. egy 30 másodperces hirdetés 30 másodperces játék után alaposan tönkretetted a játékot köszönöm utálom
Square Bird - Online Ingyen Játék - Blockchain4Everyone
A legjobb kávézók közelében habima téren tel aviv, Izrael
Cooking Sweet: Home Design, Restaurant Chef Spiele Simulation fem
Ez egy nagyon szórakoztató játék, és jól érezheti magát a madártojások egymásra rakásával, és ez idáig nem láttam semmilyen kiegészítést
Nagyon jóóó
Square Bird Įprastos temos pgq
Üdv MINDENKINEK, AMIKOR JÁTSZOM EZT A JÁTÉKOT, KIKAPCSOLOM A WIFI-T VAGY ADATOMAT, HOGY NE KÉPJEN HIRDETÉSEK
Epiphone Starling Starlight Blue - Thomann
Ez a játék szép, de túlságosan hibás, és még a második szintet sem tudom átmenni, csak szórakozni akartam, most ideges vagyok Eltávolítás
Letöltés Super Flap Bird Halloween APK - Legújabb Verzió: 5.1.1 Androidos Eszközökhöz - A new Jumping Bird Game.
Jobb értékelést adott volna, ha a funkciók jobban működnének. Minden alkalommal, amikor meg akarom duplázni a pontjaimat, azt mondják, hogy nincs internetkapcsolatom, ami határozottan rossz.
Élvezetes játék, de a rengeteg reklám miatt ez a legdühítőbb élmény, amit valaha éltem életemben.Minden egyes alkalommal, amikor elbuksz vagy teljesítesz egy szintet. Aztán volt eszük egy felugró ablakban, amelyben arra kértek, hogy értékeljem a játékot. Szóval itt vagyunk.
Amikor megpróbálom megnézni a videót, azt írja ki, hogy nincs internetkapcsolat. Ugyanaz, mint sok más ppl. Frissíts és újratelepítem.
Nagyon jó😊😊😊😊
Vagy egyszer rákattintok és duplán kattintok, vagy tizenhétszer kattintok, és még mindig nincs blokk, nincs közte, és azon néhány alkalommal, amikor egyetlen kattintást kapok egy blokk, a játék lassú idk, ha csak a telefonom, vagy én csak túldramatizálni, de igen
A játék nagyon könnyű és pihentető
Jó, de kicsit unalmas bc ugyanazt csinálod újra és újra uhhh, és nem igazán szeretem, de nem csinál semmit, csak játszanod kell, hogy nem ismered a madarat, hogy a szórakoztató gyerekek nem szeretik, ezért szeretni foglak. tedd egy kicsit jobbá nekünk a játékot, és nem kell annyira unatkoznunk, ha játszunk, más dolgokat is csinálhatunk, például megpróbáljuk megdönteni a madarat, és megpróbáljuk rajta tartani a 4-et, különben itt veszítesz. véleményem pls válaszolj mikor. Olvassa el, tartsa olyan magasan, amennyire csak akarja, köszönöm an opp skkkkkkk
Jó.Nagyon jo!!!
Nagyon szórakoztató ez a játék, nagyon ajánlom
A valaha volt legegyszerűbb játék! Imádom a játékot, de rengeteg kiegészítés!!!!!!! A játék közepén olyanok, mint tíz összeadás egymás után!!!!!!!!!!!! Ez az egyetlen fárasztó dolog ebben a játékban. Ó, majdnem elfelejtettem a játék közepén, hogy lefagy, majd ki kell menned a játékból, és újra kell kezdened a szintet.
Square Bird 休閒 kbbs
Nincsen sok reklam(nekem eddig 1 sem volt es kb 20 perce jatszok vele)
A játék ügyes. Egyszerű mechanika, aranyos művészeti stílus. A nevetséges reklámmennyiség azonban lejátszhatatlanná teszi.
Jó meg minden de unalmas ha sokszor jáatszol vele
Szeretem a játékot, de mindig van egy hirdetés, amikor meghalok a játékban, azon kívül, hogy jó volt, csak kérlek, menj kevesebbet a reklámokkal köszönöm
Ez a játék nagyon érdekes, órákig el tud kötni, ez a játék nagyon szórakoztató, de csak 3-asra értékelem, mert valójában nem történik semmi, csak a képernyőt rögzítem újra és újra, de összességében imádom
Imádom ezt a játékot, nagyon szórakoztató és nagyon időigényes. Különféle skineket és különböző térkép skineket is kaphat. Tetszik, de túl sok a hirdetés.
Nagyon szórakoztató, de olyan, mint egy kaparós játék, nem ez a probléma. Ennyi hirdetés tölti ki ezt a játékot, ezért törlöm.
Peek – dobd fel a szürke hétköznapjaidat
Hiszem, hogy ez az igazi Annyira szeretem ezt a játékot, hogy egyszerűen nem hiszem el, milyen szórakoztató, olyan, mintha csak egy kicsit goromba kezdesz egy kismadárral, aztán nagy leszel, és ez klassz, mert eljutsz nőj magasra, és négyzetei vannak, és a vonaltól kezdek, ahol meg kell állni, próbálok minél nagyobbra nőni, mert szerintem szórakoztató csirkévé változni, és még soha életemben nem változtam csirkévé Remélem, tetszik nektek, hogy 100%-osnak írtam a játékot, mert
Untitled
Megnyitott alkalmazás. Első szinten játszott. Koppintva tovább. Kényszer hirdetés. Bezárt alkalmazás. Eltávolítva. Ha a játék első 10 másodpercében hirdetést jelenít meg, 1 csillagot kap.