Post by quemobitmuwho on Feb 9, 2022 18:54:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú primogemet csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Nagyon szeretem ezt a játékot, de Androidon nem igazán jó, de PC-n tényleg nagyon jó
Sonic 4™ Episode I Arkada qzq
search
Transformer Prime-on jól működik. Egy kis képkocka veszteség, de teljesen játszható. Jól néz ki, és biztos vagyok benne, hogy a vezérlők jobbak lennének kontrollerrel. A képernyőn megjelenő vezérlők megszokásához idő kell.
Sok dob pergő, és csak a zene működik és nem a hangeffektusok
A grafika fantasztikus. A legnagyobb kifogásom az, hogy a vezérlőt nehéz egyik oldalról a másikra ugrani. Kérjük, használja a 8 bites sonic játék vezérlőjét, amely nagyon érzékeny.
Sonic a sündisznó; Sonic The Hedgehog 2; Sonic The Hedgehog 3; Sonic The Hedgehog ™ 4 epizód I; Sonic The Hedgehog ™ 4 epizód II; Soulcalibur
Farm Frenzy 3: American Pie - EA Help
Szép grafika, de a D-Pad nagyon-nagyon rossz. Közel sem olyan jó, mint a sonic cd.
A Sonic 4 1. epizódja volt a kedvenc játékom, már csak azért is, mert az irányító támadás és a sonic mozgási módja miatt. A sonic 4 1. epizódja nagyszerű játék volt, a zenék pedig hihetetlenek, ezért adok 5 csillagot
Bugtasztikus, kis dobozká zsugorított játékképernyő, szóközzel a Droid RAZR-en...
Ne értsen félre: a klasszikus Sonic fantasztikus, de csak akkor, ha jól csinálja. A Sonic 4 a legtöbb esetben egy jó klasszikus Sonic-játék megjelenését és hangjait rögzíti, de ahova esik, az az áramlás. A Sonic nagyon furcsán gyorsul, és nincs lendülete, így sokkal más érzést kelt, mint a nemes évek lendületes játékai. Szánalmasan rövid is, mindössze 4 zónája van (az első játék 6-jához képest). De hé, lehetne rosszabb is... legalább nem Sonic Genesis GBA...
Miért nem mozdulnak a Sonic ujjai?
Nem tud rendesen játszani, jobbra és ellentétesen balra fut... És a sonic mozgások simák, de lassúak, gyorsabbnak kell lenniük... Eltávolítás.....
Sonic 4™ Episode I Arcade vwhf
249 dollárba került
amióta nyalókra változott, nem játszható számomra... kérlek javítsd ki, és adok neked 5 csillagot. A játék 2. részében ugyanez a probléma.
Konzolon már egy közepes játék, de ez az érzés tovább erősödik ezen a mobilporton. Az érintéses kezelőszervek nehézkesek, van egy kis képernyőropogás, az összes hangeffektus alacsonyabban hangzik, ami rosszul hangzik, és a gyorsasági szakaszokon kénytelen vagy dönteni, ami szinte lehetetlenné teszi az amúgy is kihívásokkal teli szakaszokat. Ha játszani akarsz ezzel a játékkal, maradj a konzolos verziónál, lehetőleg a PS3 vagy Wii verziónál, ahol az árnyékolást nem kell túlzásba vinni.
Adventure Reborn: कहानी का खेल एडवेंचर wkyv
Játékmenet törött és hangos állvány a falon
Az nvidia pajzson a sonic grafikus képe mulatságosan törött, és a legtöbb ellenség fel sem tűnik. Hajrá Sega, tudjuk, hogy tudsz ennél jobbat is
Rendben van. Nagyra értékelem, hogy újraépítette a játékot, hogy végre kompatibilis legyen az Android újabb verzióival. A grafika azonban kissé megnyúltnak tűnik (legalábbis az én Galaxy S7E-n), és több hang is rossz hangmagassággal szólal meg.
My site looks weird when viewing from my iphone. ... as open interest dwindled to a four-year lows just a day before the first episode on October 1.
PC játék Sonic The Hedgehog 4 Episode 2 - PC DIGITAL ... Anyag: felsőrész - textil belső - 100% textil talprész - UltrATAC™ cipőbetét - 100% szintetikus
Ez a legkevésbé sem jó játék. Nagyon unalmas és egyáltalán nem vonzó. Az eredeti Genesis játékok, az Advance játékok és a Rush játékok és még a Colors DS is jobbak ennél a játéknál.
A Note 4 és a Nexus 10 Lollipopra frissítve. Az 1. és 2. epizód egyiken sem működik. Javítsd ki!
Betöltési idők... Ami a vezérlőket illeti, az csak megszokás kérdése :-P Remek játék, a régi hangos időkre emlékezve!
Rendben van a játék, de te nem tudod legyőzni (mindegy, engem is) Special Stage 4. Úgy értem, a lökhárítók mindenhol, és a billentés használata olyan nehéz, mert furcsává teszi a képernyőt és az elhúzást, AZ ÉRZÉKENYSÉG IS MAGAS! Beállítással csökkenthetjük? Még csak el sem tudom húzni a képernyőt anélkül, hogy nem észlelném ezt a hibát. KÉREM. Legyen jó kezelőszerve!
Most legyőztem ezt a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy nap alatt!!!! Igen, szeretem ezt a játékot, és Dan sonic rajongója vagyok
Fekete képernyő
Sonic 4™ Episode I Arcade plwz
Kicsit rosszabb, mint az eredeti, de nem rossz. Negatív dolgok? Bőven. A SONIC '06-nál hosszabb képernyők betöltésekor a gombok olyan kicsik, hogy néha nehéz irányítani a Sonic-ot, a fizika még mindig nem olyan nagyszerű, és a hangeffektusok le vannak hangolva. Van valami pozitív. A sprite-ok most nem túl fényesek. Ez legalább valami jó. Nem a legjobb, de legalább kaptunk egy másik Sonic játékot mobilra.
Nagyon élvezem ezt a játékot. A telefonom nyalókra frissült, és azóta sem működik. Nagyon szeretném, ha újra működne, vagy visszaadnám a pénzem.
Nagyon lemarad a galaxy nexusomon. Idk miért vettem ezt a kmt!!!. Sokkal több frissítésre lenne szüksége
Módosíthatja a speciális színpad vezérlő érintéses vezérlőit?
Sonic 4™ Episode I Spillehall pixp