Post by statacizadro on Feb 22, 2022 23:20:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות מחולל קוד לרמות ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
אומר השליחה בוטלה א
אני מאוד אוהב את המשחק הזה וגם במצב לא מקוון יהיו בוטים זה יהיה מדהים
המשחק הזה טוב עם כל כך הרבה באגים והבלחות, אז בבקשה תקן את זה וכל כך הרבה האקרים יש במשחק הזה אז בבקשה תגדירו אותם
Chicken Gun Jangovar jxfn
זה ממש כיף!! אתה יכול להרוג את האויבים שלך!! אדום/כחול אתה מבין שאתה מקבל דברים! שאתה משתמש בו כדי להתרחק משחקנים אתה יכול להזיז אותו ולהציב אותו!! זה ממש כיף! תבטח בי!! 100% לא ניצוד!!
אני ממשיך למות במשחק המטופש הזה
אני נותן לזה שלושה כוכבים לפני הספירה של כמה האקרים יש במשחק הזה, הם מייסרים אותי למרות שזה משחק ממכר.
משחק מדהים אבל אתה צריך מפות חדשות, אבל אתה צריך להוסיף מצב חדש כמו סלע חחח אבל בבקשה עדכן את המשחק שלך..
אני אוהב רק את הכובעים, העיניים, הרגליים וכו' אבל פעם אהבתי את המשחק חמישה כוכבים. חזרתי וראיתי את העדכונים החדשים שזה מגניב? מודעות עולות באמצע משחק ומוציאות אותי מהמשחק. גם דבר נוסף שאני לא אוהב זה המפלצות שאתה יכול לזמן אני לא אוהב איך שהם תוקפים אותך כשאתה כשזימנת אותם. המשחק הזה משעמם לפעמים.
Chicken Gun Action zyo
זה המשחק הגרוע ביותר אי פעם כשאני מנסה לפתוח אותו הוא מוציא אותי החוצה אפילו שאני לא יכול לראות את המשחק הגרוע ביותר
זה בסדר 👍 אבל אני ואחי משחקים בזה 😅
אני אוהב את המשחק הזה אבל כשאני משחק לוקח לו הרבה זמן לטעון ולפעמים לא וכשאני משחק ב-chicken gun ב-elitsquad אני בורח וכל הזמן הם פשוט נותנים לי 83 מטבעות למה אתה יכול לעשות את המטבעות האלה הרבה כמו 203 מטבעות תן לנו לתקן את זה בסדר
מצב המשחק מלכותי הקרב לא עובד טוב! תוכל בבקשה לגרום לזה שלא תהיה אש ידידותית כי אני תמיד מת מיד.
בני בן ה-5 איבד את כל ההתקדמות שלו. הוא היה ברמה 51 בערך. נתתי לך 5 כוכבים בעבר. כעת נסוג.
משחק כל כך גרוע זה הורס את המשחק שלי
לא טוב בכלל במשחק הזה
הייתי מדרג את 2 הכוכבים הזה כי זה יכול להיות יותר מפלצות ועדכון חדש כמו עדכון 2022 לחג המולד
Skin Editor 3D for Minecraft Rīki zlrg
חמישה כוכבים! אנא הורידו את המשחק! כשאתה משחק בו אתה נהנה יותר! אני אגיד משהו: במפה chalohouseZ קבל סילון. לך מתחת למפה. יש כמו בניין. לך לזה. יש כמו מבוך עמוק למטה. יש וואגי מחבק כמו תרנגולת! באמת!!! לך תנסה את זה בארגז חול. זה קל יותר! אז קדימה שחק את זה! נערך: 14 בינואר 2022.
זה היה פשוט כיף, הסיבה שאני נותן את ה-3 כוכבים הזה כי יש הרבה האקרים והכל רק בוט שאף אחד לא מדבר!! ולמה אני צריך נטו כשהם רק בוט?
פשוט הכנס למחשב שלך ותשחק את הדבר האמיתי ללא הורדות עכשיו תשלום רק בחינם זה עותק של המשחק כמו גם הסאונד משפיע
משחק נהדר מאוד, אולי לא נהדר בהתחלה, אבל משתפר ככל שמתקדמים.
תרנגול הודו על ידי כך עם בחור מאוד נחמד עם אודליה הכבוד על ה של שנת הלימודים האקדמית גליל על הכנרת מתאים מאוד בגרות מלאה עם 10 שנת יציאה בעולם הזה עונה חדשה פרק זמן קצר אחרי הגיע למקום אחר של שנת הלימודים הראשונה עם אודליה של שנת הלימודים החדשה כוללת על כל הכבוד של שנת הלימודים החדשה שלי על המשך לא הייתי ריקו שירזי עם
OMG A+
משחק נחמד אבל יש הרבה תקלות , במפת הלבה אנחנו מתים שוב ושוב . יש הרבה האקרים והם כל כך מעצבנים. בבקשה תעשה משהו כדי לאסור אותם. אנחנו אפילו לא יכולים לבעוט בהם.
אני נותן למשחק הזה כוכב לעץ Bc אני לא יודע איך להכיר את החברים שלי במשחק? אבל אני עדיין אוהב את האפליקציה הזו
המשחק הזה מדהים זה מקסים אני ממשיך לנצח יש לי את כל הרובים שאף אחד לא יכול לנצח אותי כאילו אם הם מתקרבים כאילו הם מתים גם אם אני אפילו לא במשחק כולם מנסים לירות בי ואני לא אמות
תקלות כל הזמן ואין מספיק פלטפורמות משחק
המשחק היה כיף, אבל למה הטקסטורות נגנבו ממיינקראפט. בנוסף, למשחק הזה יש הרבה גזירות ולא היו מספיק הגדרות. לפחות צור כמה טקסטורות מקוריות, תקן באגים, הוסף עוד הגדרות, וכנראה קבל גופן ושם טובים יותר למשחק.
משחק טוב זה עצוב איך לצלף יש באג ואני יכול רק להוליד קירות
אז יש תקלה שאני תקוע ברמה 341. אתה יכול לתקן את זה בבקשה? משחק טוב אגב. תודה
המשחק הזה הוא טוב אבל במשחק הזה כל כך הרבה האקרים הם שלהם ובין המשחק הגיעו פרסומות אז אני רוצה את האקרים המחורבנים וגם את הפרסומות המרושעות תודה
המשחק נחמד אבל אני לא מבין את זה כשאני מתחיל משימה זה נגמר תוך חמש שניות. אז בבקשה תסתכל על זה בשבילי
המשחק די פגום. ואולי כמה מפות חדשות וגדולות יותר. אחרת אני אוהב את המשחק הוא באמת מדהים.
זה קשה על מחשב נייד כמו כל כך קשה אני משתמש ב-Bluestacks אז אני לא יכול לשחק טוב אבל זה משחק מהנה אתה צריך לנסות את זה.
Chicken Gun fps shooter online Acción yegv
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא הכי מגניב בנוסף שהוא לא מקוון וכמו שלפעמים אתה יכול לקבל הרבה כסף ולאהוב במיוחד כי זה עוזר לרמות וכל המשחקים הרעים שאני משחק זה הטובים ביותר
גרפיקה גרועה מאוד והורדה איטית ומשחק גרוע מאוד. אני ממליץ לך לא להוריד את המשחק הזה כי המשחק הזה הוא רק הפצה
המשחק הזה מדהים!👍 אבל למה דירגתי אותו ב-4 כוכבים כי אנחנו לא יכולים להשתמש ב-medikits כשאנחנו פגומים ואנחנו לא יכולים לסובב את הפריט כי אנחנו רוצים שאין מערכת מסתובבת לגמרי בבקשה הוסף אותו👌
אני מנסה לשחק בארגז חול אבל אנשים מתנהגים כאילו זה בחינם לכולם וזה פשוט מעצבן
לקח עשרה ימים לטעון ולתקן את הבעיה הזאת בבקשה ולתת כנף לתרנגולות שהן מתות בבקשה עזרו להן לשרוד😭😭😥😥😞😞😢😢🙅🙅🙇🙇🙏🙏😿😿🐤: -(
אני אוהב שאתה משחק בתור תרנגולות אבל אולי אתה יכול להוסיף מצב ארגז חול ומפלצות כמו המשחקים האחרים שלך אחרת אני אוהב את זה!!
סופר לאגי אתה נהרג ברגע שאתה משריץ 90 אחוז מהזמן לא מומלץ
אתה יכול למחוק את הסימן של יותר מדי פריטים אני פשוט לא יכול לבנות יותר מדי אני מנסה לבנות משהו :-(
בבקשה תתקן את זה או אילזה אני הורג אותך!!!! הסר את הפרסומות!!!
המשחק הזה טוב מאוד לילד גדל ואני בן 18 שנים שיחקתי ב-Pubg ו-freefire המשחק הזה הוא רק ככה ואני הודי בימים אלה בקורונה ומדינה בסין, כלומר אויב של הודו ואמריקה ומדינות אחרות אם המשחק הזה הוא סיני אני בהחלט אסיר את האפליקציה הזו כי במדינה שלנו סינית. כל העניין יש להקה אחרת המשחק הזה הוא די טוב גרפיקה טובה יותר המשחק הזה נמוך מאוד בהשוואה להסתרה באינטרנט המשחק הזה אמור להיות טוב יותר כשרציתי לדעת
וואו! המשחק הזה כל כך מהנה וכל כך הרבה עור והמפה כל כך מגניבה אבל אני אעשה את זה לאף אחד לא בועט הא?!......
המשחק מושלם אבל אני באמת חושב שאתה צריך להוסיף עוד אביזרים כמו שאחד מהבחורים האחרים אמר הוסף מצב זומבים והאם אתה יכול להוסיף דרקון שיכול לירות באש והוא עשוי מאש
מודעות צצות כשאני יורה ופתאום אני נהרג אז זה רע והכל אז יש האקרים