Post by statacizadro on Feb 22, 2022 23:23:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više primogems ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Previše oglasa. Ne mogu igrati ništa, a da me ne bombardiraju tajanstvenim kutijama, a svaki put kad pritisnem "ne" IOPĆE MI JE SAMO DAJE REKLAMU!! NEMOJ ME NI POČINJETI NA IGRI! SVAKI KAD PRITISNEM "NE BIRAJ NOVU PJESMU" ILI "NE SVIRAJ PONOVO" TO ME SAMO BOMBARDI OGLASAMA! OGLASI OGLASI OGLASI. IZNENAĐEN SAM DA SE NISAM DOVOLJNO IZŽIVIRAO DA PRESTANEM IGRATI.
ne sviđa mi se jer sam igrao igru i nadogradio amy napad na razinu 30 tako da sada mogu koristiti svoj posebni mač i to sam učinio, onda sam izašao iz igre i isključio mobitel jer je vrijeme za jelo sada nakon, idem natrag na moj telefon onda tutrn na napredak nije SPREMEN!!!!!!!! ZAŠTO? SAMO ISKLJUČIM TELEFON ONDA SE OVO DOGODILO PlZ, POPRAVITE OVO AKO NE KAŽETE ZBOGOM SVIJETU
Super je kada hakiraš
Kada preuzmem igru i otvorim, uvijek piše key.txt nije pronađen pa ne mogu igrati igru, zar ne? Samo želim igrati igru, ali mi to jednostavno ne dopušta
Užasno obrisano spremanje nakon što nisam igrao tjedan dana i to ne bi bio problem da nisam proveo sate organizirajući izgradnju baze i 100+ lvl lika nakon jednog dana to je moj lik učinio lvl 52
GG <3
Animais Híbridos Simulação raga
Trailer obećava multiplayer, ali onda piše da još nije spreman. Dobio sam ovu igru u listopadu i bilo je mnogo ažuriranja, ali nijedno od njih nije dodalo multiplayer. Razvijači se niti ne trude. ne igraj ovu lažnu igru
Super, ali mogu li se samo pridružiti svijetu prijatelja jer trenutno piše da se ne mogu povezati sa svijetom prijatelja
Možete li, molim vas, učiniti tako da kada stavite hranu u svoj inventar saveznika, oni je jedu kako bi se izliječili, a također vam mogu pomoći u rudniku ili ih postaviti da skupe određeni predmet u području
Hybrid Animals Simulacije gcj
Ne možete više dobiti besplatne dragulje od gledanja oglasa nakon što dobijete 12. Trebate 15 dragulja da biste uklonili oglase lol. Prisiljavaju vas na kupnju ako želite ukloniti oglase
nedostaje mi mogućnost miješanja bilo kakvog bića srijedom. igram na svom telefonu i na svom chromebooku i ne znam radi li to još uvijek mobilna verzija, ali znam da to ne radi na chromebooku. bilo bi lijepo.
zasto ne radi multi plejer
Sviđa mi se
Svaki put kada dodirnem freind ne radi, samo stalno govori da je veza istekla (connect frnd)
je užasno je ogromna prevara, kažu da rade na multiplayeru, a zatim ažuriraju jednog igrača na užasne načine i vaši će podaci biti izgubljeni i toliko je loše da sam sada imao 1000+ razina = 0 još uvijek kaže da su Sam i moja kuća i invoritet nestali, uništili su ovo je tako loše i s prijevarama, vapingom i ostalim lošim reklamama, oni su tako sretni da ih mogu tužiti za ovo da mogu, stvarno bih li imao ovo 3 godine i skoro s novcem
Superrrrrr trebate je svi da skinete
Volim ovu igru, ali bih volio da se ažuriranja odvijaju brže, više stvari koje možete učiniti s vašim kućnim ljubimcima, oružjem, više vrhunskih stvari, više recepata za izradu, kao što su neprijateljski spawneri izrađeni s pet štapova za stvaranje neprijatelja, nešto poput lopate za branje gore neprijatelje napravljene s jednim štapom, tri metalna i jednom uranskom šipkom. neprijatelji ulaze u tvoju kuću. Ako ispunite sve ove prijedloge, dat ću vam pet zvjezdica.
Hybrid Animals Παιχνίδια προσομοίωσης bxwi
Ova igra je POTPUNO fenomenalna I podcijenjena. To je mješavina klasičnih RPG vještina poput rudarenja i zdravlja. Ali i opstanak. Programeri se iskreno trude učiniti igru što zabavnijom! Trebalo bi imati daleko više preuzimanja i pažnje. Nema pritužbi od mene! Volim to!
Ja sam igrao i bio sam 105 lvl
To je sjajan razlog što samo pomiješate životinje i to postaje prilagođene životinje! Stvarno volim ovu igru jer sam imao samo 6 godina, osim toga, uopće nije toliko dosadna!
S vremenom postaje dosadno. Htio sam biti drugačiji kao što možete dodavati dijelove i mijenjati dijelove i ne morate dodati samo dvije životinje, možete dodati tri ili četiri svakoj životinji u svemiru, a također ne morate kupovati pakete za dobiti više životinja Samo se želim zabaviti poput simulacije umjesto borbene igre
Dobro
Tri zvjezdice jer uvijek postoji greška pri povezivanju s poslužiteljem prijatelja, popravite ovo😓🙏
To je dobra igra, ali kada su palače ažurirane, odsjekla me je od nekih mojih škrinja u kojima su bila 2 legendarna predmeta. Imao sam tamni mač i ledeni mač. To je vrlo zabavan ubojica vremena. Igrao sam igru prije nego što je imala premium životinje (dugo vremena) Zašto Nerfirate Giant Ability?!?
Ova igra je stvarno dobra. Definitivno je jedna od najboljih mobilnih igara. Međutim, jedini razlog zašto mu dajem 4 zvjezdice je zbog reklama. Ne bih imao problema s njima da nije bilo činjenice da ako pritisnem ne u skočnom prozoru s besplatnim oglasom, ponekad mi se ipak oglasi oglas. Mislim da bi bilo najbolje da oglasi budu strogo izborni. Na taj način se oglasi neće reproducirati ako kliknete ne.
Nije loše, ali moglo bi biti bolje. Volio bih da ako umrete imate predmet koji možete izvući na kartu u plavim škrinjama i koji ćete moći koristiti da se besplatno oživite. Također bi više zadataka bilo super, također je li previše pitati možete li završiti hud za kućne ljubimce što bi bilo cool. I još jedna sitnica, možete li dodati više hibrida niže razine noobiji. Ali da, sve n sve sjajna igra samo s njom je bila kontrolna palica ne dodirnuti za pomicanje.
Apsolutno fenomenalno. Igra je jednostavna, onakva kakva bi trebala biti. Raspon sadržaja je širok i ne nedostaje stvari koje treba raditi ili mjesta za istraživanje. Međutim, zbog određene greške koja se ponavlja, ne mogu ovoj igri dati recenziju s 5 zvjezdica. Koristeći alate za izgradnju, ne mogu pokupiti ili premjestiti neke predmete ili ukrase dok ne napustim udaljenost renderiranja, a zatim se vratim. Ali, s obzirom da je ova igra relativno nova, siguran sam da će se s vremenom popraviti. Kad se to dogodi, sa zadovoljstvom ću dodijeliti 5 zvjezdica.
Ova igra je jednostavno..remek-djelo. Ako tražite igru nalik RPG-u u kojoj također možete graditi što želite i igrati se kao smiješni hibridi... ova igra je savršena za vas. Da, postoje paketi koje trebate raditi određene stvari, ali ako ih nemate to vas ne sprječava da uživate u igri. Ozbiljno ga preporučam.
Ovo je jako divna igra. Sviđa mi se ovo. Mogu je igrati cijeli dan, ali molim vas dodajte TV namještaj i oprostite što ovo moram reći, ali nemojte ovu igru činiti plaćenom i radite brzo kako biste ovu lijepu igru učinili još boljom i brže ažurirali i... molim te olakšaj malo plažu i fosilnu i malo kopiraj minecraft... i dodaj kreativni mod
Dao bih mu nulu da mogu. sve jednostavno nestane kad nešto stavite. Imao sam puno sjajnih stvari. onda, ne radeći ništa, puf! nestaje.
Postoji jedan problem koji se stalno pojavljuje kada pokrenem igru, oči i usta su potpuno bijele na narvalu! Molimo popravite ovo. Ni meni neće dopustiti da igram. Uredi: Upravo sam ga ponovno preuzeo i ima toliko oglasa! Također, ne mogu staviti stvari u svoju vili! Također je vrlo spor za igranje. Kad god stavite stavku i otkažete, ona se sama briše! Sjajne ideje i potencijal, ali loše izvedene.
Zaista volim ovu igru, ali ima veliku grešku. Tijekom igranja igre vrijeme ulaska u zgradu ili šetnje, zaslon se samo zamrzne. Pokušao sam ponovno učitati i ni to nije išlo. Potrošio sam novac na dragulje i to je naravno izgubljeno. Do trenutka kada se smrzne, jako uživam u tome.
Kad igrate i izrežete igru . Nakon toga, kada ponovno igrate, treba vam neko vrijeme unatrag. Kad sam prodao previše krhotina leda i nekoliko starih stabala. Dobio sam 5149 novčića. Onda sam prekinuo igru i kad sam ponovo igrao. Shvatio sam da nemam para od prodatih stvari.... 😡😡😡 Želim sav novac besplatno... Vratite mi... I riješite ovaj problem 😡😡😡😡 Poslije ću ocijeniti 5 zvjezdica...
Nemojte me krivo shvatiti, hibridne životinje su sjajna igra, ali nakon što završite sve što ste htjeli učiniti, praktički je gotovo. Igra se stalno ažurira, da bi došla do razočaravajuće spoznaje da su dodane možda samo 1 ili 2 nove značajke. Postoji samo 1 valuta za trgovanje s npc-ima, što je zlato, samo 1 potraga koju vam igra dopušta da ponovite, i nepouzdan sustav za više igrača s lošim sustavom trgovanja, i mnogo propusta i exploita. (Popravljaju većinu grešaka.) Sve u svemu, dobro
I Love Love Love the game 😄 vrlo nevjerojatna i stvarno izaziva ovisnost, Bravo !!! , Ali ipak igra ima puno stvari koje treba dodati , na primjer , više materijala , mislim više stvari koje su vrijednije od tamne krhotine i ledene krhotine , također više zadataka , doslovce sam završio zadatke u ovu igru već 20 puta, trebamo još zadataka, Pronto! Također bi bilo jako cool ako bi tvoje mjesto napadnuto, mislim, kad imaš zgradu, banditi bi trebali napasti 😌
Bubble Shooter Казуални vps
reklame su užasne reklame od 30 sekundi svaki put kad povećam nivo ili skupim xp ne samo što sam dobio metel pijuk, odmah su se izbrisali kada ikona ruke nije bila njihova možda prestala s novim ažuriranjem bilo je u redu prije nego što je to postalo oglasni napad
molim te popravi to da se mogu pridružiti svom prijatelju